Woonzorgcentrum

Senior Assist

Zorgsite Hof Demeersseman

Welkom !

Hof Demeersseman staat voor kwalitatieve woonzorgkamers en zorgstudio’s binnen een nieuw concept. Levenskwaliteit, zorg op maat en luxe staan centraal. Onze gebouwen zien er niet alleen beter uit dan een doorsnee woonzorgcentrum, ze voelen ook anders. In het gebouw zelf zit een gemeenschappelijke kern met een lobby, parking en een dynamische brasserie. Daarnaast zijn er ook verschillende ontspanningsruimtes aanwezig waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten: een kapsalon, een mooie tuin en een groot zonneterras … Zowel de gangen, als de tuin zijn voorzien op minder mobiele gebruikers. Ze vormen een kronkelend geheel dat ook bij mindere weersomstandigheden uitnodigt tot een gesprek.

Rondleiding aanvragen

Contactpersoon

Adres

Melkerijstraat 28
8480 Ichtegem
051 65 04 00
www.hofdemeersseman.be

Welkom

Welkom

Wij beschikken over verschillende types accommodaties:
De ROB kamers zijn er vooral voor de mensen die nood hebben aan meer nabijheid. Dit kan zijn op sociaal vlak, zorgkundig of verpleegkundig vlak of qua toezicht. Er is zowel een open als een gesloten afdeling. Elke kamer is zeer smaakvol  en comfortabel ingericht.

Daarnaast hebben we ook zorgkamers en zorgstudio’s. De studio’s zijn ruimer en bestaan uit een leefruimte, een keukenhoek en een slaapruimte. Ze bevinden zich in hetzelfde gebouw maar hebben een aparte ingang en zijn gescheiden van het WZC. Deze accommodaties zijn voorzien van een hoog- laagbed en kunnen verder zelf ingericht worden naar eigen smaak. Hier bieden wij zorg aan indien nodig en zoals ingeschaald volgens de Katz schaal.

Hof Demeersseman heeft eveneens een tuin, een zonneterras en een gezellige brasserie waar iedereen welkom is om mee te genieten van de in huis bereide maaltijden of voor een hapje of drankje. Ook wanneer vrienden of familie op bezoek komen, kunnen zij samen met de bewoner genieten van een maaltijd in de brasserie!

www.hofdemeersseman.be

Wij zijn er voor jou.
Aarzel niet om ons te contacteren.